Minden, ami apple watch

A barátaim azzal szivatnak a legtöbbet, hogy apple mániás vagyok. Ez huszonkét évesen nem is meglepő, azt gondolom, mert a termékeik végtelen szabadságot és egyszerű használatot kínálnak, méghozzá biztos használatot.  Ők azt gondolják, hogy maga a márka, ami engem magával rántott. Ezt én nem így érzem. A legutolsó telefonok például engem sajnos nem fognak meg. Nem tudok velük azonosulni. Túl nagyok, túl modernek számomra. Én nem szeretném, hogy egy telefon az arcomat fürkéssze egész nap. Vettem is gyorsan egy nyolcas iPhont, még tudok.

Amit azonban mindennél jobban szeretek az az apple watch órám. Az iWatch az egyik legjobb találmány, amit az apple kitalálhatott. Szép, elegáns, kényelmes és könnyű a használata, hatalmas mobilitást nyújt az egész nap folyamán, és még a futó hobbimat is tökéletesen kiszolgálja. Imádom benne a térképet, azt, hogy lehet reagálni a hívásra, és legfőképp azt, hogy nem kell vinnem magammal a telefont futáskor ahhoz, hogy elérhető legyek. Ez egy eszeveszett jó találmány szerintem.

Ennél egy dolog van, amit még jobban imádok, és nemrég fedeztem fel. Ez pedig nem más, mint egy apple watch shop. Gyönyörű töltőtartókat, modern töltőket, fóliákat, tokokat és szíjakat lehet kapni itt az iwatch termékekhez. Ami nekem nagyon tetszik ebben az oldalban, hogy akár be is mehetek megnézni a terméket. Bevallom erre sosem volt szükség. Telefonon is nagyon készségesek, segítőkészek az eladók. A rendelt termék pedig eddig még mindig nagyon gyorsan megérkezett, hibátlan minőségben. Könnyű, gyors és kényelmes innen vásárolni. Nekem már számtalan termékem van tőlük, főleg iWatch szíjak. Nem tudok leállni az új és legszebb színeknek, amik így tökéletesen illeszkednek a ruhatáramhoz. Azt hiszem eben lassan tényleg függő leszek. De hát úgy vagyok ezzel, ha már mondják, legalább legyen alapja. Megadom az odafigyelést a részletekre mindenben. Miért pont ez lenne kivétel? Hiszen a fűszert a részletek összehangolt illeszkedése adja meg. Anélkül pedig semmit sem érnek a nagy dolgok.

Leave a Comment