Az én hatalmas problémám és annak megoldása

Az ember el sem tudja képzelni mennyire szerencsés néha, ha elmondhatja magáról, hogy átlagos. Persze mindenki ki szeretne tűnni a tömegből, különleges akar lenni. A legszebb, a legjobb valamiben, a leghumorosabb vagy épp a legügyesebb valamelyik sportban, a legokosabb a suliban, sorolhatnám tovább. Egyetlen dolgot azonban nem akar az ember soha. Negatív dologgal különlegesnek lenni. Én se akartam, mégis így alakult, és mondhatom, hogy egészen sokáig sajnos meg is határozta az életemet, mert nőként nem igazán volt könnyű kezelni.

Nekem ugyanis nagyon nagy problémám, hogy az érzékeny bőr kifejezés fokozásával csak a nagyon érzékeny bőr az, amit magaménak tudhatok. Én ugyanis már egészen serdülő koromtól fogva küzdök azzal, hogy nem minden arckrémet bír el a bőröm, mondhatom inkább azt, hogy nagyon keveset, cserébe viszont nagyon gyorsan kiszárad és krém nélkül szinte létezni sem tudok. Az is probléma, hogy amit elvisel az arcom, egy idő után az is érzékenységet vált ki, és le kell cseréljem, de bizony fogalmam sincs mire. Ki kell próbálnom egy másik terméket, és reménykedni, hogy nem fogok kipattogni vagy kipirosodni esetleg kisebesedni tőle.

A különböző alapozók és korrektorok, pirosítók világáról inkább nem is beszélek. Nagyon hosszú időn keresztül azt gondoltam én sosem fogok tudni soha egy alap sminket sem feltenni. Nem volt elég, hogy nagyon viszketett mindegyik használatával az arcom, de kicsi pici apró sebek keletkeztek rajta aztán, mint a pattanások, amik sebesek lettek és teljesen vállalhatatlan lett az arcom.

Mindaddig küzdöttem ezzel a problémával még rá nem találtam egy csoda kozmetikusra és az ő csoda oldalára. Egy valódi bőrangyal ő. Hozzá járok már három éve és az általa ajánlott termékeket használom, és hála a jó égnek azt tudom mondani, hogy azóta egyikkel kapcsolatban sem alakult ki új allergia. Soha ez előtt ilyen hosszú ideig nem tudtam használni egy krémet vagy kozmetikai szert sem. Én tehát egy valódi angyalra leltem, aki megoldotta minden nehézségem és problémám az érzékeny bőr tekintetében. Remélem már életem végéig így is maradhat ez.

Leave a Comment