Ha egy kis fellélegzésre vágysz

Amikor én eldöntöttem, hogy nekem lesz egy saját szalonom, hiszen a közgazdász lét mellett a hobbim miatt a kozmetikus iskolát is megcsináltam, aztán egy váratlan fordulat miatt el is kezdtem ebben dolgozni, akkor még fogalmam sem volt arról, hogy egy saját, önálló szalon kialakítása ennyire sok feladattal, adminisztratív követelményekkel és egyéb átalakítási és kialakítási feladattal jár. Például át kellett teljesen alakítani a gázrendszer működését, mert nem volt elegendő az a meleg, amit a rendszer szolgáltatni tudott a vendégeim számára, de bizony aztán pedig a nyári kánikulában gyorsan rájöttem, hogy a klímaszerelés is egy elengedhetetlennek bizonyuló feladatt lesz a következő nyárra. Persze fogalmam sem volt hogy hol van jó klímaszerelés budapest környékén, ezért hát kérdezősködni kezdtem, és egy teljesen tökéletes ajánlás kapcsán rátaláltam a djgepeszet csapatára, akik már két ízben is segédkeztek a barátaim számára, egyszer a gázszerelés, másszor pedig a klímatelepítés feladatait tekintve.

Úgy gondoltam, hogy ha ők elégedettek voltak ezzel a profi csapattal, akkor nekem is biztosan maximális segítséget fognak tudni nyújtani és nem is kellett csalódnom bennük. A gázrendszer is tökéletesen működik, most már tudom, hiszen most már elég hideg van ahhoz, hogy érezzem a bőrömön, és persze a vendégeim is úgyszintén, hogy a fűtési rendszer bizony tökéletes meleg ad, ráadásul iszonyatosan kényelmes formában.

Persze aztán most úgy döntöttem, hogy nem várok tavaszig, hanem mivel összegyűlt rá a keret, már amint csak lehet, kora tavasszal meg is csináltatom, hiszen iszonyatosan meleg lenne nyáron ez a kis szalon, ami nem csak azért kellemetlen, mert nekem egész nap abban kell dolgoznom, hanem azért is, mert a vendégek sem igazán bírják a kánikulát, az pedig senkinek sem hiányzik, hogy bárki rosszul legyen a szalonban csak azért, mert nem történt meg a klímaszerelés feladata.

Leave a Comment