Barátnőm tökéletes ajánlása

Nem is olyan régen kitaláltam, hogy bizony kis családunkról nincsen még olyan fénykép anyag, ami profi lenne, csak saját magunk által készített, sokszor szelfiként készült, minőséginek és igazán jónak nem mondható képek vannak, amik persze mind-mind hatalmas érzelmeket keltenek bennünk, mert egy-egy kiránduláson vagy családi eseményen készültek, imádjuk őket lapozgatni a kis albumunkban, de én mégis szeretnék egy pár képet, ami olyan igazi profi, szakember által készített, ahol gyönyörűek vagyunk, mindenki látszik, senki arca nincs félig árnyékban, senki sem csukja be a szemét éppen, vagyis mondhatom úgy, hogy normális képek.

Nem igazán vagyunk azonban könnyen oldódó típusok, és egyáltalán nem tudtam azt elképzelni, hogy valaki áll velünk szemben, állítgatja épp a kezünk, fejünk vagy hogy hogyan álljunk vagy öleljük meg egymást, mi pedig boldogságot, kiegyensúlyozottságot és nyugodtságot tükrözünk majd a képeken. Ez számomra elképzelhetetlen volt, de számtalanszor azt hallottam, hogy nagyon sok minden a fotóson múlik. Ma már tudom, hogy ez igaz is, hiszen megtalálva a tökéletes embert, számunkra is sikerült a csoda.

Az egyik barátnőm elmesélte ugyanis, hogy nekik Szalai Balázs csinált egy ilyen sorozatot, és nem csak hogy gyönyörű képek készültek, de hihetetlen módon, az egész fotózás alatt, közel egy órán keresztül igazán jól érezték magukat. Kedves és vicces volt Balázs és nem volt semmilyen beállítás, amit meg kellett volna csináljanak, csupán természetes és hozzájuk illő dolgok, séta, nevetés, és boldogság, na és persze a viccek jellemezték azt az egész órát.

Mivel ők nagyon elégedettek voltak, felvettem én is a telefont és bátran kértem egy időpontot. A férjem csak később tudta meg, nehogy ellen tudjon állni. A nagy napon mondanom sem kell, hogy tényleg minden tökéletes volt. Beszélgetve, nevetgélve, nagyon jó hangulatban telt és a képek is valóban gyönyörűek lettek. A vágyam valóra vált, és biztos vagyok benne, hogy fogunk még Szalai úrral találkozni máskor is.

Leave a Comment