A tökéletes partner

Közel tíz éves múltra visszatekintő, egyedi ékszereket gyártó cégünk új utakat kezd megnyitni maga előtt. Eddig is nagyon sokszor gondoltunk már rá, hogy kellene kialakítanunk egy online értékesítési felületet, de mivel ez sosem könnyű, legalábbis nekünk nagyon bonyolultnak tűnt, és egyikünk sem ért hozzá egy kicsit sem, sőt, inkább analfabétának számítunk a területet illetően, úgy döntöttünk mindig, hogy napoljuk a dolgot. Ma azonban már nem tehetjük ezt meg, mert minden az online világ felé fordul. Persze, vannak, akik jól látják, hogy a személyes kapcsolatok hiánya sokszor az üzlet elvesztését is jelenti, és éppen ezért, egyszer majd a folyamat visszafordul, és visszatérnek az üzletek, a kis üzletek, de jelenleg torony magasan hódít az online értékesítés. Így tehát mi is belevágtunk egy webshop kialakításába.

El kell mondjam, hogy nagyon kellemesen csalódtunk, ugyanis hihetetlen jó szolgáltatót találtunk, aki nem csak nagyon jól kommunikál, és minden témában, minden felmerülő kérdést úgy tud elmagyarázni, hogy döntést is tudjunk hozni, hanem nagyon türelmes is, és hihetetlen szaktudással rendelkezik. Úgy gondoltuk ugyanis, hogy ha már csinálunk valamit, akkor a legjobbat alakítsuk ki, a legjobb partnerekkel.

Épp ezért kértük ki a véleményét az ékszerfotózás témáját illetően is, mert hát azért nem könnyű a magyar piacon ezen a területen jó szakembert találni, akivel a közös munka is gördülékeny és jó áron is dolgozik. Gazdagodtunk azonban még egy tökéletes partnerrel a Fotoda csapatával. Egészen egyszerűen fantasztikus képeket készítenek, hihetetlen profik és nagyon jó velük együtt dolgozni. Így már nem is értem miért nem vágtunk ebbe bele előbb. Ha tudtuk volna, hogy ilyen partnereket találunk a feladathoz, biztos, hogy már rég belevágtunk volna. Alig várom az eredményt. Biztos vagyok benne, hogy hatalmas lendülettel indul majd be az oldal, mert tökéletes lesz felépítésben és képekben egyaránt.

Leave a Comment